5 Idei pentru o casa mai organizata

5 Idei pentru o casa mai organizata | Adorehome

Adore Home |

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa fie organizata, mai ales in contextul crizei de timp cu care ne confruntam in ultimii ani. Pentru a te ajuta in acest demers, ti-am pregatit 5 idei practice care, speram noi, te vor inspira sa iti aranjezi lucrurile mai eficient prin casa.

Iata care sunt acestea: 

1. Cumpara mobilier ce vine cu depozitare incorporata

In felul acesta vei economisi foarte mult spatiu si vei avea unde sa depozitezi produse de curatenie sau electrocasnice. De exemplu, poti achizitiona un dulap de baie cu cos de rufe integrat, care iti va fi extrem de util si in plus, se va integra perfect in decorul baii tale.

 

2. Instaleaza rafturi de pereti

Elibereaza podeaua si instaleaza rafturi pe pereti. Astfel vei spori senzatia de spatiu si vei conferi incaperii un look modern. Poti alege rafturi de tip cuburi sau polita, din lemn sau metalice. Cele de tip cuburi pot fi construite intr-un design modular pentru a crea mai multe spatii de depozitare.

 

 

3. Foloseste fiecare metru patrat din locuinta ta

Pentru a fructifica intregul spatiu disponibil al unui apartament sau al unei case, alege intotdeauna mobilier de dimensiuni potrivite pentru marimea camerelor si nu uita sa marchezi pe podea dimensiunile piesei de mobilier pe care intentionezi sa o cumperi.

 

 

4. Fii atent la zonele care atrag dezordinea

Ti se intampla sa observi de multe ori ca aceeasi masuta de cafea, dulap de pe hol sau blat din bucatarie este din nou dezordonat, imediat dupa ce ai facut ordine? Ei bine, acestea sunt zonele buclucase care, parca in mod inexplicabil, devin pline de lucruri imprastiate.

 

Exista, totusi, un motiv – aceste spatii sunt cele mai la indemana si suntem predispusi sa le folosim mai des. O solutie ar fi sa ocupi aceste spatii cu diferite decoratiuni, pentru ca astfel, vei acorda mai multa atentie acestor zone.

 

 

5. Evita culorile puternice

Alege alb ori de cate ori poti - este asociat automat cu ordinea si curatenia.

Inclusiv cand vorbim despre pereti, albul este o solutie care functioneaza intotdeauna, atat in spatiile mici, cat si in cele mari. Cu toate acestea, trebuie tinut cont de faptul ca peretii albi au nevoie de decoratiuni.

 

 

Speram ca aceste mici trucuri iti vor oferi mai mult spatiu si confort, si pentru ca vrem sa profiti de cele mai bune oferte la piesele noastre de mobilier, te anuntam ca reducerile de Black Friday continua!