5 Idei pentru o baie relaxanta ca un Spa

5 Idei pentru o baie relaxanta ca un Spa

Adore Home |

Organizarea baii te poate ajuta sa maximizezi spatiul si sa-ti pastrezi lucrurile esentiale bine depozitate. Iata cateva idei pentru a-ti transforma baia intr-un spatiu organizat si relaxant:

 

1. Dulapuri cu depozitare ascunsa a rufelor

Utilizeaza un dulap de baie cu cos de rufe integrat. Acesta te poate ajuta sa pastrezi rufele murdare departe de vedere si organizate pana in ziua spalarii. Asigura-te ca designul dulapului completeaza decorul baii tale. O alegere cu design minimalist, care se integreaza perfect in orice decor, este Dulapul Adore Diamond in varianta Mini sau Maxi.

 Dulap Adore Diamond cu cos de rufe

 

2. Dulapuri cu spatiu pentru masinade spalat

Daca ai o masina de spalat cu incarcare frontala, un dulap in care aceasta sa se integreze perfect te va ajuta sa organizezi vizual spatiu, si iti va oferi solutia potrivita pentru depozitarea detergentilor.

Dulap de baie cu cos de rufe

 

3. Maximizeaza spatiul vertical:

Instaleaza rafturi montate pe perete deasupra chiuvetei sau a toaletei pentru a profita de spatiul vertical pentru articole de toaleta, prosoape si alte articole esentiale.

 

4. Asorteaza accesoriile:

Alege accesorii care se potrivesc cu cromatica si stilul mobilierului tau de baie. Acest lucru creeaza un aspect coeziv.

Set accesorii baie 

 

5. Pastreaza baia ordonata:

Utilizeaza mobilier pentru organizatoare pentru a mentine obiectele mai mici ordonate si ascunse.

Dulap de baie pentru hartie igienica Dulap de baie pentru hartie igienica

Reorganizeaza in mod regulat dulapurile si sertarele din baie. Arunca articolele expirate si produsele pe care nu le mai folosesti pentru a elibera spatiu, si bucura-te de o baie ca un Spa la tine acasa!